Innovatief en toonaangevend op vele gebieden

TUNAP is met dochterondernemingen in 19 internationale markten in Europa, Amerika en Azië vertegenwoordigd en telt inmiddels meer dan 700 medewerkers.

Hoofdkantoor TUNAP

TUNAP, sinds 1974 innovatiespecialist

TUNAP is een internationale ontwikkelaar en fabrikant van spuitbussen, smeermiddelen en reinigingsmiddelen voor industriële en technische toepassingen. 
Met innovaties en hoogwaardige producten uit eigen ontwikkeling en productie, evenals een uitgebreide internationale directe verkooporganisatie, is TUNAP een succesvolle en onmisbare partner van vele industrieën. Meer dan 30.000 klanten gebruiken de producten en systemen van TUNAP.

Sinds 1974 zijn wij de innovatiespecialist voor producten die worden ingezet in de automotive, industrie, sports en private brand. TUNAP beschikt over eigen West-Europese laboratoria en fabrieken waar producten worden ontwikkeld, getest en geproduceerd.  

Screensaver TUNAP 50 Years (1)

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Reinigen, verzorgen, beschermen, smeren, preventie: TUNAP biedt een totaaloplossing.  Altijd met het doel om efficiënte en duurzame oplossingen van hoogste kwaliteit te bieden. 

Van technische product-training tot opleiding verantwoord gebruik van chemie, TUNAP is de meest kundige partner. Veiligheid, milieuvriendelijkheid, economische efficiëntie en klantgerichtheid zijn de belangrijkste doelen van de TUNAP groep.

Vacatures

Listing_Benefits_OverOns_WerkenBijTunap_1406x884

Werken bij TUNAP

TUNAP inspireert klanten en medewerkers door innovatieve ontwikkelingen en oplossingen op het vlak van chemie. Wij bieden internationaal aan meer dan 700 medewerkers aantrekkelijke en zekere jobs.

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.