Human Technology®

Mens, milieu en techniek op één lijn.

AUTOMOTIVE - Transport

Header_with_media_Human_Technology_1676x1054

Verbeter de wereld, begin bij jouw werkplaats

Een carrière als automonteur begint meestal tussen het 17e en 21e levensjaar. Dat betekent dat een monteur op 67-jarige pensioenleeftijd er zo’n 50 werkzame jaren in de werkplaats heeft opzitten. Dat betekent ook 50 jaar blootstelling aan schadelijke stoffen in de werkplaats.

Het veelvuldige gebruik van spuitbussen draagt daar flink aan bij. Stel dat een monteur gemiddeld per jaar 50 tot 60 spuitbussen als smeer- en (remmen)reinigingsmiddelen verbruikt, dan zijn dat over 50 jaar wel 2.500 tot 3.000 stuks! Het spreekt dan ook voor zich dat de monteurs producten verkiezen die hun gezondheid niet schaden.

TUNAP draagt hier als chemieontwikkelaar een grote verantwoordelijkheid in. Omdat mens en milieu steeds centraal staan in ons bedrijf hebben wij een serie van onderhoudsproducten ontwikkeld die geheel vrij is van schadelijke oplosmiddelen en irriterende stoffen.

Met de Human Technology® producten laat je niet alleen jouw werkplaatspersoneel zien dat je begaan bent met hun gezondheid, maar bovendien biedt het de kans om ook naar jouw klanten te laten zien dat aan hun voertuig gewerkt wordt met mens- en milieuvriendelijke producten. TUNAP Human Technology® laat jouw mensen werken met verantwoorde producten zonder compromis aan de kwaliteit die je van TUNAP gewend bent.

Een gezonde dosis technologie

  • Topkwaliteit zoals je van TUNAP gewend bent
  • Zonder n-hexaanhoudende oplosmiddelen
  • Zonder allergene geur- en kleurstoffen
  • Onafhankelijk getest
  • NSF gecertificeerd
  • Zelfs toegelaten in de voedingsmiddelen industrie
CTA_Banner_Human_Technology_600x768

Zijn jouw onderhoudsmiddelen gezond en veilig?

Met onze gratis gids (inclusief checklist) ontdek je of jouw middelen veilig en gezond zijn!

Ontdek alles over Human Technology

Listing_Benefits_Wat_is_n-hexaan_1406x884

Wat is n-hexaan?

N-hexaan is een kleurloze stof die zelfs op kamertemperatuur ontvlambaar kan zijn. Deze stof wordt veelal gebruikt als oplosmiddel en is vooral op de lange termijn schadelijk voor de gezondheid. 

Bij veelvuldige blootstelling volgen eerst klachten als slapeloosheid, hoofdpijn en braken. Op lange termijn raakt zelfs je perifeer zenuwstelsel, de verbinding tussen al je vitale organen, ontregeld. 

Listing_Benefits_Productgamma_1406x884

Ontdek het productgamma

Professionele producten die dezelfde TUNAP kwaliteit garanderen, maar niet schadelijk zijn voor mens, noch milieu? Ze bestaan!

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.