TUNAP: uw partner in innovatie

Ons labo in Duitsland staat garant voor de kwaliteit van onze producten. 

Header_with_media_Innovatie_1676x1054

VOOR ELK PROBLEEM EEN GEPASTE OPLOSSING

Een 25-koppig team van onderzoeksexperten gaat dagelijks aan de slag in ons 500 vierkante meter laboratorium in Wolfratshausen. Daar verzekeren zij met behulp van state-of-the-art technologie dat al onze producten de hoogste kwaliteit hebben en veilig in gebruik zijn. Ook worden hier continue nieuwe producten en oplossingen ontwikkeld voor problemen van vandaag en morgen.

Bij TUNAP kunnen we je volgende zaken garanderen: 

  • Intensieve analyse van materialen, werkzame stoffen en processen
  • Patenten die toonaangevend zijn in de sector
  • Jarenlange knowhow en technische expertise

Als technologisch marktleider biedt TUNAP ontwikkeling, productie én sales onder één dak.

TUNAP is een succesvolle en onmisbare partner van verschillende industrieën. Dit hebben we te danken aan de betrouwbaarheid van onze producten, onze research & development en ons meedenkend internationaal salesteam. Meer dan 30.000 klanten maken gebruik van TUNAP producten en systemen.

700 medewerkers in zowel Europa, Amerika als Azië helpen mee het succesverhaal van TUNAP uit te bouwen. Zij zorgen niet alleen voor een nauw contact tussen bedrijf en klant maar ook voor een stabiele afzetmarkt en groei. Zij hebben voeling met de plaatselijke markt en brengen zo nieuwe ideeën mee naar ons R&D-team.

 

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.