airco well®

TUNAP airco well® aircoreiniging verwijdert effectief vuil, verontreinigingen en pollen uit het aircosysteem van de auto.
Adem opnieuw gezonde lucht in tijdens het rijden dankzij een grondige reiniging van de filterkast, verdamper en aircokanalen. 

AUTOMOTIVE - TRANSPORT

airco well - man with helmet (web optimized)

Gezondheid als hoogste goed

De wereld is in sneltempo aan het veranderen. Milieu en gezondheid staan met stip bovenaan de prioriteitenlijst van de klant. De focus van de meeste autobedrijven is echter gericht op het oplossen en voorkomen van vervuilingsproblemen door fossiele brandstoffen, terwijl de gezondheid van de klant ook gebaat is bij zuivere lucht in de auto.

Eén van de services die daarom meer aandacht in de werkplaats verdient, is het periodiek en grondig reinigen van het aircosysteem. Zelfs een volledig elektrisch voertuig heeft een aircosysteem waarin aangroei van schimmels plaatsvindt, die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid van de inzittenden. 

Onzichtbare kiemen, schimmels en bacteriën

In elke airco verzamelen zich in de loop der tijd schimmels, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Nagenoeg elk voertuig kampt met deze vervuiling. Bij bestuurders of passagiers kan dit leiden tot niesaanvallen,  hooikoorts, allergische reacties en zelfs longinfecties.

Het airco well® systeem zorgt voor gezonde lucht in de auto. Bescherm de gezondheid van de klant proactief en reinig elke airco minstens één keer per jaar volgens de enige gecertificeerde methode.

Alle voordelen van airco well®

Ontdek er alles over

Listing_Benefits_aircowell_voordelen_1406x884

Efficiënter dan andere reinigingen

Met de airco well® methode wordt de verdamper onder hoge druk gespoeld, waardoor ook het hardnekkigste vuil wordt losgemaakt. Dit maakt van airco well® de meest efficiënte methode voor aircoreinigingen op de markt.

airco well_998

Complete reiniging van verdamper & pollenfilterhuis

Ontdek ons innovatief & uniek reinigingsgereedschap dat het reinigen van aircosystemen met ons airco well® gamma nog eenvoudiger maakt. Met de nieuwe wiper kan het pollenfilterhuis effectief en eenvoudig in één handeling worden gereinigd.

Listing_Benefits_aircowell_aftersales_1406x884

Duurzaam aftersalesmodel

Het aftersalesmodel van de doorsnee werkplaats is gericht op de verkoop van olie en onderdelen voor auto's met brandstofmotoren. Nu dit business model onder druk staat, zijn autobedrijven gedwongen om naar andere verdienmodellen uit te kijken. 

De airco heeft regelmatig aandacht nodig voor een goede en gezonde werking en is bij uitstek geschikt als toekomstbestendig business model. 

Benieuwd hoe je dit concreet toepast?

Airco well® Sensor

Door een onafhankelijk Europees milieu-instituut, verbonden aan onder andere de Duitse allergie- en astmabond, uitgevoerde test is gebleken dat het aircosysteem in 64% van het wagenpark sporen bevat van een te hoge concentratie schimmels en/of bacteriën. In slechts 6% van de gevallen is dat waarneembaar door geur. 

Dit kan leiden tot allerlei kwalen zoals niesaanvallen, allergieën, irritaties, verkoudheden tot zelfs een longinfectie.

Hoe overtuig je de klant, dat de airco gezondheidsrisico's met zich meebrengt en gereinigd moet worden, als de vervuiling onzichtbaar en niet te ruiken is? Eén antwoord: de airco well® Sensor.

De airco well® Sensor is het resultaat van jarenlange studies en ontwikkelingen door Duitse onderzoekers en wordt jouw trouwe partner om de verkoop van airco services kracht bij te zetten. Hij past in je handpalm en is simpel in gebruik. 

Ontdek in het filmpje hieronder hoe eenvoudig het werkt:

TUNAP verricht al meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van airconditioning reiniging en hygiëne. De airco well® sensor is de nieuwste innovatie in de productfamilie airco well® en ondergaat momenteel de laatste markttestfase. Na jaren van ontwikkelingswerk aan de sensor, hebben we nu onze aandacht gericht op het bepalen van de acceptatie, bruikbaarheid en meetbetrouwbaarheid van airco well® sensoren in de dagelijkse praktijk van autodealers en werkplaatsen op de internationale automarkt. Contacteer ons over de airco well® sensor via mail: sensor@aircowell.com .

CTA_Banner_airco_664x832

Start morgen al met het verkopen van aircoreinigingen dankzij het gebruik van de airco well® sensor

Geef ons een seintje en we sturen een professional bij je langs.

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.