Premium kwaliteit voor jouw motorfiets

TUNAP 974: de beste brandstofsysteemreiniger en -beschermer voor jouw motorfiets.

TUNAP MOTORBIKE

Header_with_media_Motorbike_1676x1054_2b

Verzorg je motorbike

TUNAP 974 is de meest geavanceerde brandstofsysteemreiniger en -beschermer in de motorfietsbranche. 

TUNAP 974 werd ontwikkeld in onze eigen Duitse laboratoria en geproduceerd in onze eigen Duitse fabrieken. Meer dan 35 jaar geleden begon TUNAP met het ontwikkelen en produceren van brandstofsysteemreinigers. Het mag duidelijk zijn dat de brandstofkwaliteit in de loop der jaren behoorlijk is veranderd, waardoor er steeds meer gevraagd wordt van een brandstofsysteemreiniger en -beschermer. 

Door steeds strenger wordende emissienormen en door toevoeging van een steeds groter wordend aandeel bio-bijmenging, ontstaan nieuwe vormen van vervuiling. 

Vroeger was deze vervuiling vooral te herkennen aan koolvorming. Tegenwoordig zien we daarnaast veel hardnekkigere lak- en harsafzettingen ontstaan. Deze vervuiling is uitsluitend nog met speciale componenten op te lossen. TUNAP 974 bevat deze componenten.

Tevens kan TUNAP 974 vocht, wat door bio-ethanol wordt aangetrokken, binden en neutraliseren.

TUNAP 974 laat na toepassing een beschermende laag achter waardoor het brandstofsysteem beter beschermd blijft tegen zuren, corrosie en vuilvorming. Het gehele brandstofsysteem wordt geconserveerd. Precies wat iedere motorrijder wil.

EIGENSCHAPPEN: 

  • Conserveert het volledige brandstofsysteem
  • Effectief tegen vocht, vuil en corrosie
  • Zorgt voor schonere verbranding, betere prestaties en minder schadelijke uitstoot

GESCHIKT VOOR: 

  • Alle benzinemengsels (E5, E10, zelfs t/m E100!)
  • Alle carburateur- en injectiesystemen
  • Motoren van alle bouwjaren, zowel 2-takt als 4-takt

TOEPASSING:

  • Voeg minimaal 1 à 2 maal per jaar een busje van 100 ml toe aan de brandstoftank.
  • Zorg dat er minimaal 5 liter en maximaal 40 liter brandstof in de tank aanwezig is.
  • Voeg altijd een busje van 100 ml TUNAP 974 toe wanneer u de motorfiets langere tijd (maanden) stilzet, bijvoorbeeld in winterstalling. Laat de motor na toevoeging van de TUNAP 974 een poosje draaien of maak een ritje zodat het product in het gehele brandstofsysteem aanwezig is. Zet daarna de motorfiets pas in stalling. Dit zorgt voor conservering van het gehele brandstofsysteem.
  • Bij de start van het motorseizoen en ook gedurende het seizoen kunt u deze toepassing naar eigen inzicht een of meerdere keren herhalen, zodat het systeem optimaal gereinigd wordt en beschermd blijft.

 

Ontdek alles over TUNAP Motorbike

Listing_Benefits_Motorbike_974Productinfo_1406x884

TUNAP 974 Productinfo

TUNAP 974 is de meest geavanceerde brandstofsysteemreiniger en -beschermer in de motorfietsbranche. Ontwikkeld in onze eigen Duitse laboratoria en geproduceerd in onze eigen Duitse fabrieken.

Listing_Benefits_Motorbike_E5E10_1406x884

E10 en E5

Sinds 1 oktober 2019 zijn de meeste tankstations in Nederland verplicht om E10 benzine aan te gaan bieden. Wat is dit, waarom is dit, heeft dit gevolgen en zijn onze motorfietsen hier klaar voor?

Listing_Benefits_Motorbike_waartekoop_1406x884

Waar te koop

TUNAP Motorbike producten zijn verkrijgbaar via de betere motorzaken. Vind hier de verkoopadressen van TUNAP Motorbike in onze handige store locator.

Listing_Benefits_Motorbike_Komallesteweten_1406x884

FAQ

Kom alle antwoorden te weten over de meest gestelde vragen.

Ons productgamma

Al onze producten zijn te bekijken in de webshop. Ook alle gebruiksaanwijzingen en bijhorende fiches zijn daar steeds beschikbaar.

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.