Premium kwaliteit voor een premium service

TUNAP biedt duurzame services met een toegevoegde waarde, en verschaft daarmee win-win situaties voor fabrikanten, werkplaatsen en bestuurders.

Transport & Machinery

Header_with_media_Transport_Machinery_1676x1054_2

Onze producten voor de transportsector en ander zwaar materieel

Met onze samenwerkingspartners in binnen- en buitenland, ontwikkelen wij oplossingen op maat voor een betere mobiliteit. Het portfolio omvat chemisch-technische producten voor onderhoud, reparaties en probleemoplossingen voor alle voertuigonderdelen: motor, remmen, carrosserie, mensvriendelijk onderhoud en onderhoud van airco en interieur. TUNAP biedt duurzame services met een toegevoegde waarde, en verschaft daarmee win-win situaties voor fabrikanten, werkplaatsen en bestuurders.

 

Ons productgamma

Al onze producten zijn te bekijken in de webshop. Ook alle gebruiksaanwijzingen en bijhorende fiches zijn daar steeds beschikbaar.

probleemoplossingen voor alle voertuigonderdelen

Naar de blog

airco well®

Vrachtwagenchauffeurs zitten nagenoeg altijd urenlang in hun cabine. Voor hen is het belangrijker dan voor wie ook dat de lucht altijd zuiver en gezond is. Voer dus tijdig een aircoreiniging uit.

Intercooler- en radiateurreiniging

Verbeter het koelvermogen van de intercooler/radiateur en verwijder efficiënt vervuiling van bouwwerven en insectenresten zonder omslachtige demontagewerkzaamheden. Bescherm na de reiniging het koelpakket tegen zout water en aluminiumcorrosie.

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.