974 Toepassing

Wat zijn de eigenschappen en hoe pas je de 974 toe op jouw motor?

Motorbike

Header_with_media_Motorbike_Toepassing_1676x1054

Display_kop_960x460

TUNAP 974

 

TUNAP 974: DE BESTE BRANDSTOFSYSTEEMREINIGER EN -BESCHERMER VOOR JOUW MOTORFIETS

 

TUNAP Microflex 974 is de meest geavanceerde brandstofsysteemreiniger ter wereld. De 974 is ontwikkeld in onze eigen laboratoria en geproduceerd in onze eigen fabrieken.

Meer dan 35 jaar geleden begon TUNAP met het ontwikkelen en produceren van brandstofsysteemreinigers. Het mag duidelijk zijn dat de brandstofkwaliteit in de loop der jaren behoorlijk is veranderd, waardoor er steeds meer gevraagd wordt van een brandstofsysteemreiniger en -beschermer.

Door steeds strenger wordende emissienormen en door toevoeging van een steeds groter wordend aandeel bio-bijmenging, ontstaan nieuwe vormen van vervuiling.

Vroeger was deze vervuiling vooral te herkennen aan koolvorming. Tegenwoordig zien we daarnaast veel hardnekkigere lak- en harsafzettingen ontstaan. Deze vervuiling is uitsluitend nog met speciale componenten op te lossen. TUNAP Microflex 974 bevat deze componenten.

Motor_monteur

Tevens kan TUNAP Microflex 974 vocht, wat door bio-ethanol wordt aangetrokken, binden en neutraliseren.

TUNAP Microflex 974 laat na toepassing een beschermende laag achter waardoor het brandstofsysteem beter beschermd blijft tegen zuren, corrosie en vuilvorming. Het gehele brandstofsysteem wordt geconserveerd. Precies wat iedere motorrijder wil.

EIGENSCHAPPEN: 

  • Conserveert het volledige brandstofsysteem
  • Effectief tegen vocht, vuil en corrosie
  • Zorgt voor schonere verbranding, betere prestaties en minder schadelijke uitstoot

GESCHIKT VOOR: 

  • Alle benzinemengsels (E5, E10, zelfs t/m E100!)
  • Alle carburateur- en injectiesystemen
  • Motoren van alle bouwjaren, zowel 2-takt als 4-takt

FV_Nurburgring

TOEPASSING:

  • Voeg minimaal 1 à 2 maal per jaar een busje van 100 ml toe aan de brandstoftank.
  • Zorg dat er minimaal 5 liter en maximaal 40 liter brandstof in de tank aanwezig is.
  • Voeg altijd een busje van 100 ml TUNAP 974 toe wanneer u de motor langere tijd (maanden) stilzet, bijvoorbeeld in winterstalling. Laat de motor na toevoeging van de TUNAP 974 een poosje draaien of rijd een stukje met de motor zodat het product door het gehele brandstofsysteem vermengd zit. Zet daarna de motor pas in stalling. Dit zorgt voor conservering van het gehele brandstofsysteem.
  • Tijdens de start van het motorseizoen en gedurende het seizoen kunt u deze toepassing naar eigen inzicht één of meerdere keren herhalen, zodat het systeem optimaal gereinigd wordt en beschermd blijft.

Download hier het productinformatieblad van TUNAP 974

banner-tip

Placeholder

Vertel over jouw uitdaging. Contacteer ons.

Vertel ons met welke uitdagingen jij op dit moment te maken hebt. We zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen aanreiken.