Over TUNAP

Reinigen, verzorgen, beschermen, kleven of smeren: van werkzame stof tot afgewerkte spuitbus, TUNAP biedt het complete systeem.

Contact opnemen

Chemie die beweegt.

TUNAP inspireert met innovatieve ontwikkelingen en systeemoplossingen op het gebied van chemie. Als technologie marktleider in de branches automotive, industry, private brand en cosmetics is TUNAP een one-stop shop voor ontwikkeling, productie en verkoop.

Met innovaties en betrouwbare producten uit eigen ontwikkeling en productie, evenals een uitgebreide internationale direct sales organisatie is TUNAP succesvolle en onmisbare partner voor de industrie. Meer dan 30.000 klanten wereldwijd gebruiken TUNAP producten en systemen.

TUNAP is met dochterondernemingen in 19 internationale markten in Europa, Amerika en Azië vertegenwoordigd - inmiddels met meer dan 800 medewerkers.

TUNAP is vandaag een van de grootste Europese producenten van spuitbussen en is innovatief en toonaangevend op vele gebieden. Met name voor producten die ingezet worden in de werkplaats is TUNAP al decennialang innovatiespecialist.

Monteur met klant in werkplaats

Producten en Diensten

Reinigen, verzorgen beschermen, kleven of smeren: van werkzame stof tot afgewerkte spuitbus, TUNAP biedt het complete systeem. Altijd met het doel om individuele diensten, chemisch-technische of cosmetische producten van hoogste kwaliteit te bieden.

Van business consulting over technische productopleiding tot verantwoord gebruik van chemieproducten: TUNAP biedt een compleet adviesconcept.

Veiligheid, milieuvriendelijkheid, economische efficiëntie en klantgerichtheid zijn de belangrijkste doelen van de TUNAP groep.